Motion Graphics & Animation

Ingenting puster liv i statisk innhold bedre enn bruk av Motion Graphics .

Bevegelig grafikk, Motion Graphics, er digitale opptak og / eller animasjonsteknologi brukt til å skape illusjon av bevegelse eller rotasjon, og er vanligvis kombinert med lyd for bruk i multimedieprosjekter. Bevegelig grafikk vises vanligvis via elektroniske medier, men kan også vises via manuell drevet teknologi (f.eks thaumatrope, fenakistiskop, stroboscope, Zoetrope, praxinoscope, flip bok). Begrepet er nyttig for å skille still grafikk fra grafikk med en transformerende utseende over tid uten å overspesifisere form.

The kaleidoscopic imagery you see in Luke Choice’s Visions series is the result of pure experimentation—the Australian designer’s preferred way to create.

Les mer her https://create.adobe.com/2017/1/17/best_of_behance_luke_choice.html

Motion Graphics er en digital teknikk som kombinerer bilder, ord , lyd og film. Eksempler på bevegelig grafikk florerer på nettet og i det virkelige liv , fra Hollywood filmer til de enkleste animasjoner.
Motion Graphics kombinerer språk med film , animasjon og grafisk design. Ulike kreative elementer som typografi , illustrasjon , logoer , figurer og video. De blir deretter animert eller flyttet på en måte som forteller en historie.

 

Fra Wikipedia
Motion graphics are pieces of digital footage or animation which create the illusion of motion or rotation, and are usually combined with audio for use in multimedia projects. Motion graphics are usually displayed via electronic media technology, but may also be displayed via manual powered technology (e.g. thaumatrope, phenakistoscope, stroboscope, zoetrope, praxinoscope, flip book). The term distinguishes still graphics from those with a transforming appearance over time, without over-specifying the form.[1] While any form of experimental or abstract animation can be called motion graphics, the term typically more explicitly refers to the commercial application of animation and effects to video, film and TV.

Treider Fagskoler Design        Treiderblogg.no

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 MEDIEDESIGN

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account