Treider Design – Mediedesign

Treider Design er en videreføring av tidligere Idefagskolens utdanninger i Tønsberg. Designutdanningen er lokalisert i en kreativ campus sentralt ved Stortinget i OT_Fagskole_2linjer_cmykOslo sammen med    Nordic School of Photography og SoFI – School of Fashion Industry.

Du vil studere i et kreativt, profesjonelt og dynamisk miljø
og lærer å jobbe med alt fra tradisjonelle trykksaker til avanserte produkter for web, med lyd og bilder i bevegelse. Mye av arbeidsprosessen handler om idéutvikling og kreativ tenking. Som mediedesigner har du kompetanse innen informasjonsarbeid, reklame og markedskommunikasjon, medierådgivning, illustrasjon, grafisk design, samt produksjon for film, TV og nettbaserte tjenester. En designer må i dag forholde seg til lyd og bilder i bevegelse i like stor grad som man tidligere gjorde til tekst og bilde. Du må kunne kommunisere med oppdragsgivere og velge riktig medium og verktøy. Gjennom utdanningen får jobber du med den avanserte programvarepakken Adobe Creative Collection 2014. Du vil møte andre studenter som brenner for det samme som deg, og du vil lære deg å arbeide profesjonelt opp mot relaterte yrkesgrupper. I tillegg vil du få arbeide med et spekter av tilleggsprogramvare for web, apps og typografi som WordPress og Fontlab og lærer å jobbe med alt fra tradisjonelle trykksaker til avanserte produkter for web, med lyd og bilder i bevegelse.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 MEDIEDESIGN

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account