Dette er Mediedesign

Om Mediedesign

Som mediedesigner jobber du med design og produksjon av tekst, bilde og lyd. Mye av arbeids- prosessen handler om idéutvikling og kreativ tenking.
Som mediedesigner har du kompetanse innen informasjonsarbeid, reklame og markedskom- munikasjon, medierådgivning, illustrasjon, grafisk design, samt produksjon for film, TV, og nettbaserte tjenester.

I utdanningen får du jobbe og leke deg med den avanserte programvarepakken Adobe Creative Collection 2014. I Mediedesignklassen kommer du til å møte andre studenter som brenner for det samme som deg, og du vil lære deg å arbeide profesjonelt opp mot relaterte yrkesgrupper. Du vil arbeide med et spekter av tilleggsprogramvare for web, apps og typografi som WordPress og Fontlab. Du vil lære å jobbe med alt fra tradisjonelle trykksaker til avanserte produkter for web, med lyd og bilder i bevegelse. Du får tilgang på programmer og utstyr som kreves for en profesjonell arbeidsgang.

Hva blir du?

Mediedesign har etablert seg som et nytt og spennende fagområde. Sammensmeltingen av den klassiske disiplinen Grafisk Design og vår nyere tids Multimedia- og Webdesign har gitt oss begrepet Mediedesign som en ny displin. Mediedesigneren må kunne beherske et spekter av høyst varierte verktøy. Behovet for allsidige og praktisk orienterte designere vil øke i et voksende arbeidsmarked.

Hva inneholder Mediedesign?

En designer må i dag forholde seg til lyd og bilder i bevegelse i like stor grad som man tidligere gjorde til tekst og bilde. Du må kunne kommunisere med oppdragsgivere og velge riktig medium og verktøy. Som student ved Mediedesign på Treider Design vil du lære å gjøre de rette valgene. Du vil få kompetanse og innsikt i arbeidsmetoder og kreative prosesser.
Hvor kommer du til å jobbe?
Behovet for allsidige og praktisk orienterte designere vil øke i et voksende arbeidsmarked. Enten du finner din drømmejobb i et reklamebyrå eller i et designstudio eller velger å jobbe som frilanser, vil du merke at dette er et etterspurt fagområde. Tidligere studenter er å finne i kreative yrker over hele verden.

I reklame-, design- og mediebyråer
I forlag, aviser og grafisk bransje
I film- og TV-bransjen
Innen informasjonsvirksomhet i privat og offentlig sektor

Hvordan lærer du?

Mediedesign ved Treider Design er en praktisk rettet utdanning. Studenter, lærere og profesjonelle veiledere møtes i et kreativt og dynamisk miljø. Du vil lære å jobbe med alt fra tradisjonelle trykksaker til avanserte produkter for web, med lyd og bilder i bevegelse. Du får din egen arbeidsstasjon og de programmer som kreves for en profesjonell arbeidsgang. Du kan få arbeid i reklame-, design- og mediebyråer, forlag, aviser, grafisk bransje, film- og TV-bransjen, samt innen informasjonsvirksomhet i privat og offentlig sektor.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 MEDIEDESIGN

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account